• Hyvinvointia sukillamme! Kiristämättömät, terveysvaikutteiset DeoMed-sukat arkeen ja InMove-sukat liikuntaan
  • Hyvinvointia sukillamme! Kiristämättömät, terveysvaikutteiset DeoMed-sukat arkeen ja InMove-sukat liikuntaan

DeoMed Cotton Silver -sukat

LAADUKKAAT, JOUSTAVAT JA PURISTAMATTOMAT SUKAT JOKAPÄIVÄISEEN KÄYTTÖÖN

Miellyttävät DeoMed Cotton Silver -puuvillasukat sisältävät hopeaioneita. Sukat eivät aiheuta ihoärsytystä tai allergisia muutoksia. Ne on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat jaloilleen mukavuutta. Hopeaionisukat ovat erittäin joustavat ja lisäksi puristamattomat ja saumattomat.

Antibakteerisuudessaan ne myös ehkäisevät jalkasienen muodostumista. Tutkimukset ovat osoittaneet sukkien antimikrobisen vaikutuksen olevan tehokas jopa 50 pesukerran jälkeen.

Lääketieteellisten sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukilla voidaan helpottaa paikallisesti useita sairauksia. Erityisesti; diabetes, alaraajojen valtimoiden sekä laskimoiden vajaatoiminta, turvotus, jalkojen liikahikoilu, uusiutuva jalkasieni.

Koot ja Värit: valkoinen (koot 35-38, 39-42, 43-46), beige (koot 35-38, 39-42) ja musta (kaikki koot)

Tilavissa myös tumman ja vaalean sinisinä pidemmällä toimitusajalla. Tumman sininen, Marine nyt varastossa erä, kysy lisää!

Koostumus: puuvilla 72 %, Prolen® Siltex hopeaioneilla 25 %, elastaani 3 %

Lääketieteellisten sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukilla voidaan helpottaa paikallisesti useita sairauksia. Erityisesti; diabetes, alaraajojen valtimoiden sekä laskimoiden vajaatoiminta, turvotus, jalkojen liikahikoilu, uusiutuva jalkasieni