• Hyvinvointia sukillamme! Kiristämättömät, terveysvaikutteiset DeoMed-sukat arkeen ja InMove-sukat liikuntaan
  • Hyvinvointia sukillamme! Kiristämättömät, terveysvaikutteiset DeoMed-sukat arkeen ja InMove-sukat liikuntaan

DeoMed Smart Seacell® -sukat

KIRISTÄMÄTÖN IHOA HOITAVA JA RAUHOTTAVA SINKKI-MERILEVÄSUKKA

Sinkki-merilevä -sukkien merilevä hoitaa ihoa hellästi. Sukan ominaisuudet rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Sukalla on ihoa pehmentävä vaikutus. Sukkien sisältämä sinkkioksidi vähentää bakteerien ja sienten kasvua sekä nopeuttaa kudosten paranemista ja uusiutumista.

Sukan monipuoliset ominaisuudet estävät tulehduksia ja allergisia muutoksia iholla. Myös ohuen ja kuivan ihon halkeamille sukan ominaisuudet ovat erittäin miellyttävät. Pehmeät ja saumattomat sukat istuvat jalassa ihanasti. Elastisuus takaa niiden vertaansa vailla olevan hellän tuntuman ja pitää huolta siitä, etteivät ne purista mistään kohtaa. Kiristämättömän sukan pehmeän varren ansiosta tämä sukka on ihanteellinen sellaisille jaloille, joilla on taipumusta turvotukseen. Joustava sukka soveltuu ohuesta turvonneeseen jalkaan.

AINUTLAATUISET IHOA HOITAVAT JA RAUHOITTAVAT SUKKA ON IHANA HYVÄNOLON SUKKA.

Tutkimukset ovat osoittaneet sukkien antimikrobisen vaikutuksen olevan tehokas jopa 50 pesukerran jälkeen. Antibakteerisissa Smart Seacell® -sukissa on jalkasientä ehkäisevä ominaisuus.

Lääketieteellisten sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukilla voidaan helpottaa paikallisesti useita sairauksia, kuten erityisesti; ihotulehdukset, jalkojen turvotus, alaraajojen verenkierron vajaatoiminta,uusiutuva jalkasieni

Sinkki-merileväsukka on saatavana kolmessa eri värissä

Koot: 35-38, 39-42, 43-46

Värit: musta, kerma ja vaalean harmaa

Koostumus: puuvilla 51 %, polyamidi 25 %, Lyocell® 22 % sisältää merilevää ja sinkkiä, elastaani 2%