• Luotettavaa ammattitaitoa ja hyvä olo sukilla
  • Turvallinen maksutapa
  • Nopeat toimitukset haluaamaasi osoitteeseeen tai automaattiin
  • Luotettavaa ammattitaitoa ja hyvä olo sukilla
  • Turvallinen maksutapa
  • Nopeat toimitukset haluaamaasi osoitteeseeen tai automaattiin

Diabetes sukat on tärkeä asia jalkojesi hyvinvoinnissa.

Miten tärkeää on diabeettisen jalan omahoito ja diabeetikon sukkien valinta?

LUE LISÄÄ, MIKSI DIABEETIKON KANNATTAA VALITA SUKAT HUOLELLISESTI TAI TULE TUTUSTUMAAN SUORAAN SUKKAMALLISTOOMME . DeoMed sukkien valikoimaan

Koska diabeetikon iho on herkkä, suosimme päivittäistä omahoitoa ja huolenpitoa ylläpitämään jalkojesi hyvinvointia . Hoitoalan ammattilaiset suosittelevat hoitavien ja kiristämättömien DeoMed -sukkien käyttöä, sillä sukka hoitaa ja samalla suojaa diabeetikon ihoa kaikilta ulkopuolisilta tekijöiltä.

PÄIVITTÄINEN HYVÄ HYGIENIA AUTTAA ENNALTAEHKÄISEMÄÄN DIABEETTISEN JALAN ONGELMIEN SYNTYMISTÄ

Jalkojen pesu/suihkutus ja huolellinen jalkojen kuivaus

Bakteerit ja sienet lisääntyvät helposti kosteassa ihossa. Tiiviiit ja ahtaat varpaiden välit on paikka, jossa bakteerit viihtyvät. Huolellinen kuivaus on tärkeää.

Jalkojen rasvaus

Oikea voide ihollesi päivittäin antaa suojaa hoitaen jalkojen ihoa ja samalla estää ihovaurioiden muodostumista.

Sukkien vaihto ja valinta

Valitse puhtaat ja ihoystävälliset sukat. Sukka on ensimmäinen, mikä on diabeettisen jalan ihoa vasten. Huomio diabetes ja sukkien valinta.

Diabeetikon jalkojen kunto tulee tarkistaa itse päivittäin sekä seurata mahdollisia ihorikkoja, haavaumia, jalkojen turvotusta sekä hankauksia. Jo pieniinkin muutoksiin kannattaa kiinnittää huomiota. Säännöllisellä omahoidolla ennaltaehkäiset diabeettisen jalkavaurioiden syntyä.

DeoMed sukkien SANITIZED®- suojaus on antibakteerinen, sieni- ja hajua estävä pinnoite, mikä sisällytetään sukkien kuituihin. Testaukset ovat osoittaneet sukkien tärkeiden aineosien säilyvän pitkään ja kestävät pesusta toiseen. Tämän rekisteröityneen suojauslisenssin lisäksi löydät eri sukkien osalta erilaisia sukkien hoitavia koostumuksia, kuten hopea, sinkki ja merilevä, merinovilla sekä bambu.

Miten sukat vaikuttavat diabeetikon jaloissa?

- Sukat eivät saa painaa diabeetikon ihoa. Sukan valinnassa pitää huomioida, ettei sukka aiheuta hankauksia tai vaurioita jalkojen herkkää ihoa. Sukassa ei saa olla hankaavia saumoja. -Pienikin hiertymä saattaa olla kohtalokas diabeettisen jalan iholla. Kiristämätön sukan varsi antaa pintaverenkierron virrata ja joustavuus jalkaterässä ihannoi jalkojen hyvää oloa.

Kiristämättömissä sukissa on huomioitu erittäin miellyttävä käyttömukavuus. Deomed® -sukkien sisältämät koostumukset huolehtivat ihostasi huomioiden diabeteksen.

Jokainen Deomed® -sukka on diabeetikon ihoa ihannoiva sukka. Valitse vain omasi sukkien eri koostumuksista. Onko se bambu- vai merinovillasukka? Vahvistettu puuvillainen hopeasukka vai ohuempi puuvilla-hopeasukka? Sinkkimerilevä-sukka vai extrajoustava MaxFlex sukka, mikä joustaa hyvinkin turvonneille jaloille asti.

Deomed® -sukat vähentävät merkittävästi ihoinfektion ja jalkasienen syntymistä. Huolehdi jalkahygieniasta sukillamme;

Deomed® -sukat vähentävät merkittävästi ihoinfektion ja jalkasienen syntymistä.

Antibakteeriset ominaisuudet, joilla on pitkäaikainen pesukestävyys, saadaan kolmella tavalla:

• Sveitsiläisen SANITIZED®-yrityksen lisensoima antibakteerinen, sieni- ja hajua estävä pinnoite sisällytetään sukkien kuituihin. Tällainen lisenssi myönnetään vain tuottajille, jotka takaavat teknisen prosessin korkeimman laadun.

• sinkkioksidia sisältävän langan käyttö, jolla on antibakteerisia, sieniä ja hajuja ehkäiseviä ominaisuuksia ja jota käytetään laajalti lääketieteessä ja kosmetiikassa;

• hopeaa sisältävän langan käyttö, jolla on antibakteerisia, sieniä ja hajuja ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka tunnetaan vuosisatojen ajan.

Terveysalan useita palkintoja saaneet terveysvaikutteiset sukat ovat kansainvälisesti tunnettuja sukkia ja meillä on lukuisia suomalaisia hoitoalan yrittäjiä jälleenmyyjinämme.

Korkealaatuiset DeoMed sukat löydän verkkokaupastamme tai paikkakuntasi jälleenmyyjiltä mm. jalkojenhoitajat ja muut hoito/hoiva-alan yritykset

Huomio; yleisempien sukkien sisällä on saumoja tai pieniä kuivioita, joiden langat ovat ihoasi vasten. Turvonneessa ja herkässä ihossa nämä näkyvät painaumina ihollasi tai tuottavat hankausta. Kiristävä sukan suu estää verenkiertoa ja on riskialtis jalkojen sairauksille. "

"Sukan joustavuus lisää käyttömukavuutta. Liian joustamaton ja ahdas sukka lisää puristusta jalkaterän ja varpaiden alueella. Liian iso sukka jää ryppyyn ja tuottaa diabeettisessa jalassa hankausta mm. tuntopuutosten myötä. Hengittämätön sukka jättää kosteuden iholle ja lisää bakteerisen kasvua."

DeoMed sukat ovat terveysvaikutteisia sukkia, joilla huolehdit samalla jalkaterveydestäsi.

Hoitavien ja kiristämättömien sukkien käyttö suojaa myös antibakteerisuudellaan diabeetikon ihoa kaikilta ulkopuolisilta tekijöiltä.

Diabeteksen hoidossa, ethän kulje ilman sukkia.

Videolinkki sukkien hyvinvoinnista-->

https://youtu.be/5z027iHLDk0’