• Luotettavaa ammattitaitoa ja hyvä olo sukilla
  • Turvallinen maksutapa
  • Nopeat toimitukset haluaamaasi osoitteeseeen tai automaattiin
  • Luotettavaa ammattitaitoa ja hyvä olo sukilla
  • Turvallinen maksutapa
  • Nopeat toimitukset haluaamaasi osoitteeseeen tai automaattiin
Puuvillasukka, joka yhdessä hopeaionin kanssa tekee sukan erittäin miellyttäväksi. Sukka on kiristämätön sukka, mikä istuu jalassasi. Myös Diabeetikoille.

Hopeasukka jalkojesi hyvinvointiin

DeoMed Cotton Silver -sukat

JOUSTAVAT JA PURISTAMATTOMAT SUKAT ISTUVAT JALASSA HYVIN

Kestävät DeoMed Cotton Silver -puuvillasukat sisältävät hopeaioneita, jotka on todettu erittäin hyväksi jalkaterveyteen liittyen. Nämä tuplasti antimikrobiset ominaisuudet minimoivat bakteerien kasvun.

Saumattomat sukat eivät paina varpaiden alueella herkkää ihoa.

Sukat eivät aiheuta ihoärsytystä tai allergisia muutoksia. Hopeasukat on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, jolloin voit samalla nauttia sukan miellyttävästä ja hellästä olemuksesta. Sukat myös diabeetikoille ja kaikille, jotka pitävät sukasta ilman kiristävää oloa.

Puuvillaiset hopeasukat ovat erittäin joustavat ja kiristämättömät sukat ilman saumoja, jotka eivät kutistu.

Kiristämätön puuvillasukka. Diabetessukka, mikä huolehtii jaloista.

DEOMED Cotton Silver ovat jaloissa hyvin istuva sukka ja ne sisältävät suuren osan korkealaatuisia luonnonpuuvillakuituja.

Hopeasukat sisältävät laadukasta puuvillaa ja niihin on lisättynä Prolen ® Siltex hopea 25%, elastaani 3%. Tämän ansiosta ne ovat erittäin pehmeitä, miellyttävän tuntuisia ja ilmavia ja niiden kutistuminen tehtaalla on minimoitu.

Lääketieteellisten sukkien kehityksessä on huomioitu myös erilaisia jalkojen ongelmia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukkia suositellaan jokaiselle ja nämä DeoMed Cotton Silver sukat ovat erittäin suositut sukat. Myös diabeetikoille ja tietysti kaikille, jotka arvostavat kevyttä ja hyvää oloa jalkojen hyvinvoinnissa.

Jos olet etsimässä sukat hikoileville jaloille, kokeile tätä ihostasi huolehtivaa sukkamallia.

Kiristämätön sukka on miellyttävä ihollasi. Sukka on saumat eivät paina herkkää ihoasi. Kevyt sukka ja sukka,mikä ei kutistu

Antibakteerinen sukka ja sukan suojaus estää jalkasientä

Koot ja Värit: valkoinen (koot 35-38, 39-42, 43-46),

beige (koot 35-38, 39-42)

musta (35-38, 39-42, 43-46, 47-50)

marine, tumman sininen ( 39-42, 43-46)

Koostumus: puuvilla 72 %, Prolen® Siltex hopeaioneilla 25 %, elastaani 3 %

Vahvempi sukkaneulos, jossa puuvillaa ja hopeaa. Löydät sen täältä; https://www.naajamed.fi/i/vahvistettu-puuvilla-ja-hopeasukka-silver

DeoMed -sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukat ovat terveysvaikutteisia sukkia ja niillä on lääketieteellinen rekisteröinti laadukkaiden ominaisuuksien ansioista.

Tukisukat ovat tarpeen monella pitää päivisin jalkojen turvotukseen liittyen, mutta tarvitsetko yösukkaa tai muina aikoina kiristämätöntä sukkaa? Joustavat vaihtoehdot löytyvät jokaisesta sukkamallistamme.

Sukat soveltuvat hyvin, jos sinulla on diabetes, alaraajojen valtimoiden sekä laskimoiden vajaatoiminta, jalkojen turvotus, uusiutuva jalkasieni,jalkojen liikahikoilu.

LAADUKKAAT, JOUSTAVAT JA PURISTAMATTOMAT SUKAT PYSYVÄT JALASSA