• Luotettavaa ammattitaitoa ja hyvä olo sukilla
  • Turvallinen maksutapa
  • Nopeat toimitukset haluaamaasi osoitteeseeen tai automaattiin
  • Luotettavaa ammattitaitoa ja hyvä olo sukilla
  • Turvallinen maksutapa
  • Nopeat toimitukset haluaamaasi osoitteeseeen tai automaattiin
Puuvillasukka, joka yhdessä hopeaionin kanssa tekee sukan erittäin miellyttäväksi. Sukka on kiristämätön sukka, mikä istuu jalassasi. Myös Diabeetikoille.

Puuvillasukka, jossa hoitavaa hopeaa

DeoMed Cotton Silver -sukat

JOUSTAVAT JA PURISTAMATTOMAT SUKAT ISTUVAT JALASSA HYVIN

Kestävät DeoMed Cotton Silver -puuvillasukat sisältävät hopeaioneita, jotka on todettu erittäin hyväksi jalkaterveyteen liittyen. Nämä tuplasti antimikrobiset ominaisuudet minimoivat bakteerien kasvun.

Sukat eivät aiheuta ihoärsytystä tai allergisia muutoksia. Hopeasukat on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, jolloin voit samalla nauttia sukan miellyttävästä ja hellästä olemuksesta. Sukat myös diabeetikoille ja kaikille, jotka pitävät sukasta ilman kiristävää oloa.

Puuvillaiset hopeasukat ovat erittäin joustavat ja kiristämättömät sukat ilman saumoja, jotka eivät kutistu.

Kiristämätön puuvillasukka. Diabetessukka, mikä huolehtii jaloista.

DEOMED Cotton Silver ovat jaloissa hyvin istuvat sukat , jotka sisältävät suuren osan korkealaatuisia luonnonpuuvillakuituja.

Sukassa ei ole yksin puuvillaa, vaan siihen on lisättynä Prolen ® Siltex hopea 25%, elastaani 3%. Tämän ansiosta ne ovat erittäin pehmeitä, miellyttävän tuntuisia ja ilmavia.

Lääketieteellisten sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukkia suositellaan jokaiselle ja puuvillaiset DeoMed Cotton Silver sukat ovat erittäin suositut sukat. Myös diabeetikoille!

Kiristämätön sukka on miellyttävä ihollasi. Sukka on saumat eivät paina herkkää ihoasi. Kevyt sukka ja sukka,mikä ei kutistu

Antibakteerinen sukka ja sukan suojaus estää jalkasientä

Koot ja Värit: valkoinen (koot 35-38, 39-42, 43-46),

beige (koot 35-38, 39-42)

musta (35-38, 39-42, 43-46, 47-50)

Koostumus: puuvilla 72 %, Prolen® Siltex hopeaioneilla 25 %, elastaani 3 %

Vahvempi sukkaneulos, jossa puuvillaa ja hopeaa. Löydät sen täältä; https://www.naajamed.fi/i/vahvistettu-puuvilla-ja-hopeasukka-silver

DeoMed -sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukat ovat terveysvaikutteisia sukkia ja niillä on lääketieteellinen rekisteröinti laadukkaiden ominaisuuksien ansioista.

Diabetes, alaraajojen valtimoiden sekä laskimoiden vajaatoiminta, jalkojen turvotus, uusiutuva jalkasieni,jalkojen liikahikoilu.

LAADUKKAAT, JOUSTAVAT JA PURISTAMATTOMAT SUKAT PYSYVÄT JALASSA