• NOPEA TOIMITUS JA JALKASI KIITTÄVÄT
  • NOPEA TOIMITUS JA JALKASI KIITTÄVÄT
Puuvillasukka, joka yhdessä hopeaionin kanssa tekee sukan erittäin miellyttäväksi. Sukka on kiristämätön sukka, mikä istuu jalassasi. Myös Diabeetikoille.

Puuvillasukka, jossa hoitavaa hopeaa

DeoMed Cotton Silver -sukat

LAADUKKAAT, JOUSTAVAT JA PURISTAMATTOMAT SUKAT JOKAPÄIVÄISEEN KÄYTTÖÖN

Miellyttävät DeoMed Cotton Silver -puuvillasukat sisältävät hopeaioneita. Sukat eivät aiheuta ihoärsytystä tai allergisia muutoksia. Ne on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat jaloilleen mukavuutta.

Puuvillaiset hopeaionisukat ovat erittäin joustavat ja lisäksi puristamattomat ja saumattomat sukat. Jalkojesi hyvä olo sukilla.

Kiristämätön puuvillasukka. Diabetessukka, mikä huolehtii jaloista.

Antibakteerisuudessaan ne myös ehkäisevät jalkasienen muodostumista. Tutkimukset ovat osoittaneet sukkien antimikrobisen vaikutuksen olevan tehokas jopa 50 pesukerran jälkeen.

Lääketieteellisten sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukkia suositellaan jokaiselle ja puuvillaiset DeoMed Cotton Silver sukat ovat erittäin suositut sukat. Myös diabeetikoille!

Kiristämätön sukka on miellyttävä ihollasi. Sukka on saumat eivät paina herkkää ihoasi. Kevyt sukka ja sukka,mikä ei kutistu

Antibakteerinen sukka ja sukan suojaus estää jalkasientä

Koot ja Värit: valkoinen (koot 35-38, 39-42, 43-46),

beige (koot 35-38, 39-42)

musta (35-38, 39-42, 43-46, 47-50)

Koostumus: puuvilla 72 %, Prolen® Siltex hopeaioneilla 25 %, elastaani 3 %

Vahvempi sukkaneulos, jossa puuvillaa ja hopeaa. Löydät sen täältä; https://www.naajamed.fi/i/vahvistettu-puuvilla-ja-hopeasukka-silver

Sukillamme vähemmän bakteereja ja vähemmän hikoilua

Lääketieteellisten sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukilla voidaan helpottaa paikallisesti useita sairauksia. Erityisesti; diabetes, alaraajojen valtimoiden sekä laskimoiden vajaatoiminta, turvotus, jalkojen liikahikoilu, uusiutuva jalkasieni

LAADUKKAAT, JOUSTAVAT JA PURISTAMATTOMAT SUKAT