• Luotettavaa ammattitaitoa ja hyvä olo sukilla
  • Turvallinen maksutapa
  • Nopeat toimitukset haluaamaasi osoitteeseeen tai automaattiin
  • Luotettavaa ammattitaitoa ja hyvä olo sukilla
  • Turvallinen maksutapa
  • Nopeat toimitukset haluaamaasi osoitteeseeen tai automaattiin
3-kerroksinen Silver sukka antaa suojaa jaloillesi. Kiristämätön sukka on vahvistettu pohjasta. Sukka on erittäin suosittu malli myös diabeetikoille. Hyvä olo!

Kiristämätön puuvillasukka, jossa hoitava hopea

Medic Deo SILVER - sukka,

Puuvillasta ja hopealangasta valmistettujen Medic Deo Silver -sukkien pohjissa on kolmikerroksinen froteeneulos. Froteeneulos suojaa tehokkaasti hankaumilta sekä kylmältä.

Nämä sukat sopivat aivan kaikkien jalkaan. Sukat pitävät huolta ihan jokaisen jalasta ja sopivat erityisesti henkilöille, joilla on verenkiertohäiriöitä.

Miellyttävän tuntuiset sukat ovat kestävät ja sukilla on ihanan joustava puristamaton varsi sekä varpaiden päällä saumaton ommel.

Puuvilla ja hopeasukka myös diabeetikoille.

Sukissa oleva hopealangan ansiosta antimikrobinen vaikutus on kaksinkertaistunut. Nämä antibakteeriset sukat ehkäisevät jalkasienen muodostumista. Sukat eivät aiheuta ihoärsytystä eikä allergisoi.

Sukkien kehityksessä on huomioitu myös eri sairauksia, jotka vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin. Sukat ovat terveysvaikutteisia sukkia ja niillä on lääketieteellinen rekisteröinti laadukkaiden ominaisuuksien ansioista.

Suosittelemme sukkia ihan kaikille, mutta erityisesti seuraaville; diabetes, alaraajojen valtimoiden ja laskimoiden vajaatoiminta, uusiutuva jalkasieni, jalkojen hikoilu, turvotus, jalkojen ihon rappeutumismuutokset ja verenkiertohäiriöt, atooppinen ihottuma

3-kerroksinen Silver sukka antaa suojaa jaloillesi. Kiristämätön sukka on vahvistettu pohjasta. Sukka on erittäin suosittu malli myös diabeetikoille. Hyvä olo sukilla.

Tutkimukset ovat osoittaneet sukkien antimikrobisen vaikutuksen olevan tehokas jopa 70 pesukerran jälkeen.

SANITIZED®-viimeistely torjuu hienhajua.

Koot: 35-37, 38-40, 41-43, 44-46, 47-49 (isoin koko saatavana vain mustana)

Värit: valkoinen ja musta

Koostumus: puuvilla 80 %, Prolen® Siltex 17 %, Lycra® 3 %, Sanitized®-viimeistely

SUKAT VERKKOKAUPASTA

Ohuempi sukkaneulos, puuvillaa ja hopeaa DeoMed Cotton Silver. Löydät sen täältä; https://www.naajamed.fi/i/puuvillasukka-jossa-hopeaa

Miellyttävän tuntuisissa sukissa on puristamaton varsi ja varpaiden päällä saumaton ommel.

Kiristämätön sukka on antibakteerinen sukka, joka huolehtii jaloistasi.